30 de setembre 2010

2005-2010: 5è Aniversari de Centre ROCAFORT

CR | 30 de setembre 2010 Sigues el primer en comentar!

Centre ROCAFORT, 5 anys al teu costat
 El passat mes de maig Centre ROCAFORT complia 5 anys de la seva obertura.

Cinc anys en els quals CR ha estat consolidant-se com a espai dedicat a l’atenció, la cura i la promoció de la Salut, especialment en el camps de la Psicologia, la Logopèdia, la Medicina Homeopàtica, la Psiquiatria, el Quiromassatge i la Reflexologia Podal.

Cinc anys en els quals la idea principal amb la que es va inaugurar CR s’acompleix any darrere any i continuarem portant-la a terme en el futur amb el mateix èmfasi: treballar en equip tenint en compte les possibilitats de combinar recursos i estratègies de diverses disciplines per oferir-te els tractaments més efectius i saludables per a tu.

Cinc anys en els quals l’equip de professionals de CR hem treballat colze a colze amb molts de vosaltres al voltant d’unes 9.000 visites per ajudar-vos a aconseguir un objectiu comú: la millora de la vostra Salut, en definitiva, de la vostra qualitat de vida.

Cinc anys en els quals la il•lusió, la motivació i l’entusiasme per superar-se han estat presents per part de tot un equip que posa tots els seus recursos i capacitats en ajudar-te i que continua amb les mateixes ganes i el mateix optimisme de sempre reforçat per uns molt bons resultats aconseguits cada any que passa.

La meva enhorabona a cada membre de l’equip de CR. Tinc present la sort que tinc de comptar amb un grup de persones que treballen tan bé individualment i de forma conjunta, amb un ambient tan humà i de disposició cap els altres, amb una visió comuna respecte la Salut, que es prenen la seva feina amb la serietat que cal; en resum, tan professionals en tots els sentits.

Aprofito per agrair a totes les persones la confiança dipositada en nosaltres: en el passat, en el present i en el futur. Continuarem donant-vos uns serveis i un tracte, com a mínim, de la mateixa qualitat. Gràcies.

La Direcció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada